3 april 2022

Wat? Op zondag 3 april organiseert KWB Minderhout het Blokjesfestival. In de Kleine Zaal van 't Markenhof wacht maar liefst 150 kilo Lego op jullie creatieve brein en handen. Drie uur lang kan je je helemaal uitleven met het bouwen van kastelen, raketten, onderzeeƫrs of waar je ook maar zin in hebt. Je mag het zo groot en hoog maken als je wilt, zolang het plafond maar niet beschadigd wordt.

Hoe? Je komt met je broertjes, zusje, vriendjes, je ouders of wie dan ook, je zoekt het materiaal bij elkaar, je zoekt je plekje en alleen of samen ga je aan de slag. Je hebt drie uur de tijd om je kunstwerk in elkaar te klikken.

Wat kost dat? Voor KWB leden is het helemaal gratis. Voor niet-leden is het 4 euro.

Wanneer en waar? Zondag 3 april, van 9:30 - 12:30 of van 13:00 - 16:00 in 't Markenhof, Koestraat 6 in Minderhout

Inschrijven? Ja, inschrijven is verplicht en dat kan door een mail te sturen naar Jan Meijer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.waarin je aangeeft met hoeveel bouwers je komt. Prima als je vader of moeder ook mee komen bouwen. Ook moet je aangeven of je je voor de ochtendsessie (9:30 - 12:30) of voor de middagsessie (13:00 - 16:00) inschrijft. Geef ook even aan, of je KWB lid bent.

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Jan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot zondag 3 april