29 en 30 juni, 1 en 2 juli

Aan het begin van de zomervakantie organiseert KWB Minderhout wederom de Avond-Fiets-Vierdaagse. Het concept is simpel: fiets alleen, of in groep met vrienden, familie of buren een kilometer of 25 door onze mooie streek. We proberen zo veel mogelijk verhard te fietsen om het aangenaam en veilig te houden. Je krijgt de route bij vertrek. Er is een pechdienst voorzien.

Vertrekken kan tussen 18.30 en 19:30 uur, zaterdag al om 18 uur. KWB leden kunnen per avond € 2 betalen of voor 4 avonden € 7.  Niet KWB leden betalen per avond € 2,5 en voor 4 avonden € 9. Voor kinderen kost het € 1,50 per avond en € 4 voor 4 avonden.  In deze prijs zijn een drankje en versnapering onderweg inbegrepen. Er is een aanwezigheidsprijs op zaterdag voor deelnemers die minstens twee avonden hebben mee gefietst.

Iedere avond is er een gezellig zomerterras. We gaan uit van mooi weer en dan is het heerlijk toeven in het avondzonnetje. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je niet gefietst hebt. Kom lang en geniet van de aangename sfeer.

Met medewerking van Vlaanderen Feest