Webinar Opfriscursus Wegcode

Op dinsdag 26 januari en dinsdag 2 februari 2021 organiseren we een webinar Opfriscursus Wegcode. Dit is een avond waarbij we worden bijgepraat over de veranderde verkeersregels en word je kennis getest zodat je zeker veilig en wel geïnformeerd de weg op kan. De avonden zijn via de computer of tablet en gaan dus zeker door.

Tijdens de avonden bespreken we onder andere de plaats op de weg, elektrische fietsen, de vraag, wat een goede bestuurder is, verkeersborden, de reddingsstrook, gedrag en attitude, rotonde versus rond punt en ritsen. En daarnaast nog verschillende onderwerpen. Vragen stellen kan, dus ook jouw onderwerp of vraag komt dan zeker aan bod.

Beide avonden vinden plaats met behulp van de computer of tablet. Geluid en een werkende microfoon, voor de interactie, zijn wel noodzakelijk. De meeste laptops en tablets hebben hier geen problemen mee, dus laat je je hierdoor niet afschrikken.

Beide avonden beginnen om 20:00 uur en duren ongeveer tot 21:30. Inschrijven kan bij Jan Meijer door eenvoudig een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je krijgt dan de link die je kunt gebruiken tijdens de avonden. Deelname is gratis, dus pak deze kans en maak van jezelf een nog betere bestuurder.