13-14 april 2019

Dit jaar gaan wij weer op wandelweekend, opnieuw naar het historische stadje Neuerburg in de Eifel in het weekend van 13-14 april. We vertrekken met de auto op zaterdagmorgen vroeg en zijn zondag tegen de avond weer terug. Er zijn diverse mooie wandelingen voorzien inclusief begeleiding. De zaterdagavond kan iedereen naar eigen wens invullen. Wellicht zullen er mensen zijn die gezelschapspellen spelen, of die nog wat gaan drinken aan de bar. Kortom, een goed gevuld weekend in goed gezelschap


Neuerburg is een klein stadje in kreis Bitburg - Prüm dicht bij de Duits - Luxemburgse grens in de westelijke Eifel . Neuerburg heeft ruim 1500 inwoners en is een door de Duitse overheid erkend luchtkuuroord. Het stadje ligt in het dal van de Enz te midden van bosrijke hellingen. Boven de stad rijst de burcht die Neuerburg zijn naam heeft gegeven.

Wij bieden dit aan voor de democratische prijs van 70 € voor KWB leden en 80 € voor niet-KWB leden.

Inbegrepen zijn de overnachting, ontbijtbuffet, 2 X 3-gang diner en 1 X 4 gang diner in buffetvorm. Drankje bij aankomst. Telkens één consumptie op de rustposten.

De wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk met een normale wandelconditie.

U kan inschrijven vanaf februari via een inschrijfstrook bij 't Rakkertje van februari. Noteer alvast 13 en 14 april in uw agenda!
Opgelet!: de uiterste inschrijfdatum is 12 maart!!

Meer info is te bekomen bij:
Ronni Leemans, Pastoor de Bougnestraat 11 03/314.21.81
Albert Van Bouwel, Venhoefweg 13 03/314.45.36