Geannuleerd!!!

Zondag 16 februari 2020 van 10.00 tot 12.30

zaal 't Markenhof - Koestraat 6

 

Na het succes van vorig jaar zal er opnieuw een tweedehandsbeurs voor baby- en kinderartikelen (tot de leeftijd van 12 jaar) georganiseerd worden.

Heb je nog kinderkleding, een kinderwagen, maxi-cosi, fietsje, speelgoed, spelletjes, leesboekjes, ... in goede staat en wil je die laten verkopen, schrijf je dan zeker in voor deze activiteit.

KWB-leden kunnen zich nu al inschrijven, en krijgen voorrang op niet leden tot en met 15 januari. Inschrijvingen worden afgesloten op 7 februari om 19.00 uur.

KWB-leden betalen 2 euro voor een verkooplijst
Niet-leden betalen 6 euro voor een verkooplijst

Schrijf je snel in, want er zijn slechts 50 verkooplijsten van 24 artikelen beschikbaar

Inschrijving : aanmelden via mail, met vermelding van naam, adres, telefoonnummer en je KWB lidnummer als je lid bent van KWB. Nadat je je hebt aangemeld, neemt de organisatie contact op ivm het toekennen van je lijstnummer en de betaling. Je inschrijving is pas definitief na betaling.

Kan je met Excel werken, dan sturen we de blanco verkooplijst per mail door, zodat je deze zelf kan invullen. Kan je niet met Excel werken, geen probleem, dan bezorg je ons de geschreven lijst. 

De ingevulde verkooplijsten moeten ten laatste op 7 februari om 20.00u binnen zijn bij Wis Adams – Bergenstraat 2A.

De organisatie zorgt voor de etiketten waarop de omschrijving en de verkoopsprijs is voorzien.  Deze worden bezorgd bij de verkopers ten laatste op zondag 9 februari.

Per lijst wordt er een tafel beschikbaar gesteld, waarop de verkoper zijn/haar artikelen uitstalt. De verkoper kan tussen 9.00 en 9.45 u zijn koopwaar uitstallen.  Niet verkochte goederen worden door de verkoper terug opgehaald tussen 13.00 en 13.30u. 
De afrekening van de verkochte goederen gebeurt tussen 13.15 en 14.00u.

De verkoopprijs wordt bepaald door de verkoper zelf en op de verkooplijst ingevuld in de kolom verkoopprijs.
Bij afrekening houdt de organisatie voor KWB leden 10%  in op de verkoopprijs van de verkochte artikelen. Voor niet-KWB leden wordt 15% ingehouden. De gegevens op de verkooplijst moeten overeenstemmen met die op het etiket.

De verkoop wordt gedaan door de KWB.  Het volledige reglement kan je hier nalezen.

 

Ben je zwanger, mama of papa, oma of opa, onthaalouder, juf, … en ben je op zoek naar leuke spulletjes, noteer dan alvast 16 februari in je
agenda. De beurs gaat door van 10.00  tot 12.30u.  De toegang is gratis.

Meer info  en inschrijven:
mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
site http://www.kwbminderhout.be