7 oktober 2018

ESCAPE ROOMS IN TURNHOUT

De deur gaat open, de deur gaat dicht, de klok loopt. Alle zaken die je nodig hebt om binnen het uur buiten te geraken, vind je in de kamer.

Sleutels zijn verstopt, codes moeten gekraakt worden. Als je de juiste zaken met mekaar in verband brengt, vind je de weg naar buiten! Een video-spelletje, maar dan in het echt. Van 9 tot 99 jaar! En de klok tikt. Teamwork is belangrijk, zoek het niet te ver. Logisch denken zal je naar de uitgang leiden. Escape Rooms vind je ondertussen over gans Europa. En nu dus ook in Turnhout. Een kort en krachtig uitstapje. Een spel om plezier aan te beleven! En om echt wel te ontsnappen, geloof ons, als je buitengeraakt binnen de tijd is je avontuur zoveel meer geslaagd!


60 MINUTEN
Je krijgt exact 1 uur de tijd om te ontsnappen. Zit je helemaal vast, dan geven wij je een kleine tip om je op het goede spoor te zetten. Is de tijd helemaal op? Dan laten wij je uiteraard zelf vrij!

ZOEKWERK
De sleutel onder de mat of de bloempot zou natuurlijk een weggever zijn, maar soms ligt de oplossing letterlijk voor je voeten. Soms ook niet... Kijk dus (niet) langer dan je neus lang is!

TEAMWORK
Een Escape Room speel je met 3 tot 6 personen. Collega’s, vrienden, gezinnen. Wie komt met de juiste ingeving, de ultieme oplossing?

Vanaf 14 jaar kan je deelnemen aan deze escaperooms. De inschrijvingen zijn beperkt tot 28 deelnemers.
De kostprijs voor KWB-leden is 11euro/pp voor niet KWB-leden is dit 16 euro/pp.
Parkeren kan in de Begijnenstraat of op de centrumparking aan het Warandeplein, opgelet dit is wel betalend parkeren.

Zondag 7 oktober om 14u30 verzamelen we in Turnhout voor het gebouw van escape 2300 Begijnenstraat 40.

Durf jij de uitdaging aan?
Voor inschrijvingen en meer info: Guy Keustermans 0476/857517 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.escape2300.be