Telkens leven volgens de coronamaatregelingen, geen perspectief en vaarwel vakantieplanning. KWB Minderhout zorgt voor de ideale ontspanning door de avondfiets 4-daagse te organiseren. Een ideale uitstap voor het ganse gezin, een prachtig zomers terras om buiten te keuvelen bij een frisse pint en de mogelijkheid om uw horizonten te spreiden na lange tijd. Zet deze activiteit alvast in uw agenda, misschien zijn door corona de deelnemers nog beperkt.

Woensdag 30 juni gaat de eerste avond van start aan de vernieuwde parochiezaal ’t Markenhof. Je kan bij inschrijving een keuze maken aan hoeveel tochten je wil deelnemen. Op de laatste dag , zaterdag 3 juli, is er zelfs een prijsuitreiking voor deelnemers die minstens 2 avonden hebben mee gefietst. Het is niet vanzelfsprekend in coronatijd voor de KWB om telkens een volle prijzentafel te voorzien.

Onderweg krijg je zelfs een versnapering en een drankje aangeboden door de organisatie. KWB zal de richtlijnen van corona verwerken in hun fietstochten en zeker ook aan de parochiezaal. Er zijn inmiddels minder gevaren voor een grote groep mensen, maar veiligheid wordt prioritair gesteld door de bestuursleden van KWB Minderhout.

De organisator pakt uit met een UNIEKE FIETSTOCHT. Op één van deze dagen wordt er door het bosdomein ‘De Hees’ gereden dat éénmalig wordt opengesteld voor de avondfietsvierdaagse. Je rijdt er door een beschermd domein met prachtige fauna en flora. Beleef deze mogelijkheid om ‘De Hees’ in te fietsen. Je kan zelfs in de verte het beschermd kasteel zien in het midden van dit bosdomein. Elke tocht schommelt rond de 28KM. Dus perfect mogelijk voor alle leeftijden. Iedere avond wordt er naar een andere windrichting uitgereden. Voor het eerst zal er ook gewerkt worden met QR-codes. Dit geeft de organisatie de mogelijkheid om bezienswaardigheden onderweg te benadrukken. Mis deze onvergetelijke kans niet en neem deel aan deze tochten.

Het is mogelijk om in de parochiezaal het EK voetbal te bekijken. Je hoeft dus niks te missen. Zowel een groot zomerterras alsook een ruime binnenoppervlakte geven de kans om coronaproof de activiteit op poten te zetten.

Vertrekken kan je vanaf 18.30 uur, zelfs zaterdag al om 18 uur. KWB leden kunnen per avond € 2 betalen of voor 4 avonden € 7.  Niet KWB leden betalen per avond € 2,5 en voor 4 avonden € 9. Voor alle kinderen kost het € 1,50 per avond en € 4 voor 4 avonden.  In deze prijs zijn dranken en versnapering onderweg inbegrepen. Er is een aanwezigheidsprijs op zaterdag voor deelnemers die minstens twee avonden hebben mee gefietst. Voor de leden is het aangeraden om de kortingsbonnen die je krijgt bij uw lidmaatschap te gebruiken. Zelfs de kortingsbon ter waarde van € 5 in ‘de raak’ van januari mag je gebruiken voor uw deelname. Voor verdere info kan je terecht bij Ronny Leemans : 03/314.21.81 of bekijk zeker de website van de KWB : http://www.kwbminderhout.be

De deelnemers aan de KWB fietsvierdaagse hebben de privilege om als eersten de vernieuwde parochiezaal te bekijken. Dit gebouw dat dateert van 1965 heeft een metamorfose ondergaan. Neem zeker een kijkje binnen, misschien kan je wel eens een feestje organiseren in deze mooie locatie in Minderhout.