20 mei 2018

Zit uw zolder, garage of tuinhuis ook volgestouwd met dingen die u waarschijnlijk nooit meer gaat gebruiken? Dat oude kastje of tafeltje, dozen met oude boeken of speelgoed, een grasmaaier of een kinderfietsje die niet meer worden gebruikt, … of wat voor spulletjes dan ook. Wat doet u ermee? Naar het containerpark of de kringwinkel? Mogelijk vindt u dit zonde, of is het nog te goed om zomaar weg te doen. Dan heeft KWB Minderhout voor u de oplossing. Zet al die spullen te koop in uw garage of tuin met onze garageverkoop.

Deze garageverkoop gaat door op zondag 20 mei, van 08:30 uur tot 16 uur. Vooraf inschrijven is verplicht. Je kunt inschrijven tot zaterdag 5 mei, later is niet mogelijk. We moeten de adressen immers doorgeven aan de gemeente.

Deelname is gratis voor KWB leden. De KWB zorgt voor de nodige promotie via allerlei kanalen. De deelnemers ontvangen een week op voorhand een brief met verdere uitleg en materiaal. Tip voor mensen die 'verderaf' wonen: u kunt ook verkopen bij vrienden of familie die meer in het centrum wonen. Op zondag 20 mei kunnen geĂ¯nteresseerden een lijst krijgen met alle deelnemende adressen in Minderhout en de verkoop kan beginnen! De lijst bevat per adres ook wat er zoal in de aanbieding is. De afgelopen keren was de garageverkoop goed bezocht en vele spullen zijn van eigenaar gewisseld.

Info: Jan Meijer, Vekenakker 5, Minderhout; telefoon 03/297.46.38

Inschrijven als verkoper? Begin mei vind je het inschrijfformulier in je brievenbus.